Par riječi

O Nama

LCL OPTIKA

Od 1988. god.

Dobrodošli u LCL Optiku, pružatelja vrhunskih optičkih usluga u Zagrebu.

Ističemo se jedinstvenim uslugama – ručnom izradom i potpunom personalizacijom očnih proteza i kontaktnih leća, nudeći nešto što drugi ne mogu.

LCL by LCL Design naša je autentična linija sunčanih naočala, ručno izrađena u Hrvatskoj i inspirirana slavenskim božanstvima. Zahvaljujući našem stručnom timu, svaki je model u potpunosti personaliziran, kombinirajući inovativne materijale i tehnologije s energijom drevnih mitova.

Kao dio našeg angažmana za Vaše zadovoljstvo i zdravlje očiju nudimo besplatne provjere dioptrije i edukaciju o kontaktnim lećama.

LCL, LCL Optika, Naočale, Handmade naočale, Sunčane naočale, Leće, Optika, Zagreb
O Nama

Kako je sve počelo

spoj tradicije, inovativnosti i kvalitete.

Desetljećima je LCL Optika izgradila izvanredno nasljeđe kao pouzdano ime u svijetu naočala. Uz predanost izvrsnosti, neusporedivu izradu i nepokolebljivu posvećenost zadovoljstvu kupaca, postali smo sinonim za naočale vrhunske kvalitete.

GODINA 1988.
LCL je nastao

Godine 1988. osnovana je LCL Optika sa strašću za pružanjem rješenja za naočale vrhunske kvalitete. Od samog početka naš fokus je bio na isporuci iznimnih proizvoda i personaliziranih usluga našim kupcima, postavljajući temelje za naš budući uspjeh.

GODINA 1997.
Širenje poslovanja

LCL Optika je doživjela značajan rast i širenje. Naša predanost ponudi širokog asortimana leća, sunčanih naočala i naočala, u kombinaciji s našom predanošću zadovoljstvu kupaca, priskrbila nam je reputaciju pouzdanog dobavljača naočala u Zagrebu. Baza naših vjernih kupaca nastavila je rasti kako smo uvodili nove dizajne i stilove kako bismo zadovoljili modne trendove u razvoju.

GODINA 2015.
Obilježavanje prekretnica

Svojom nepokolebljivom predanošću kvalitetnoj izradi i inovativnom dizajnu učvrstili smo svoju poziciju vodeće destinacije za naočale u Zagrebu. Nastavili smo davati prioritet zadovoljstvu kupaca i uveli smo napredne tehnologije kako bismo poboljšali iskustvo kupnje.

GODINA 2023.
Ručno rađene sunčane naočale

S 35 godina izvrsnosti nastavljamo nuditi najveći izbor očnih leća, naočala i naočala u Zagrebu, inspiriranih slavenskim bogovima, prihvaćajući nove mogućnosti u svijetu optike.