POLITIKA POVRATA I ZAMJENE

Zadnje ažuriranje: 5.8.2023

Hvala što kupujete u https://lcl-optika.hr

Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni kupnjom, pozivamo Vas da pregledate našu Politiku.

Sljedeći uvjeti vrijede za sve proizvode koje ste kupili kod nas.

 

TUMAČENJE I DEFINICIJE

Tumačenje

Riječi čije je početno slovo veliko imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira da li se pojavljuju u jednini ili množini.

Definicije

Za potrebe ovih Pravila povrata i zamjene:

Poslovno društvo (koji se u ovom Ugovoru naziva "Tvrtka", "Mi", "Nas" ili "Naš") odnosi se na LCL Optika Nalazi se na adresi Ilica 37, 10000 Zagreb, Hrvavtska, HR.

Roba odnose se na artikle ponuđene za prodaju na Usluzi.

Narudžbe znači vaš zahtjev za kupnju robe od nas.

Servis odnosi se na web stranicu.

Web stranica odnosi se na Moje web mjesto, dostupno na https://lcl-optika.hr

Vas označava pojedinca koji pristupa ili koristi uslugu, ili tvrtku ili drugu pravnu osobu u ime koje takva osoba pristupa ili koristi uslugu, prema potrebi.

 

OPĆA POLITIKA VRAĆANJA

Želimo da budete zadovoljni kupnjom. Ako niste u potpunosti zadovoljni, možete nam vratiti proizvod i mi ćemo ga ili popraviti/zamijeniti ili kreditirati vaš račun. Imate pravo na a POVRAT NOVCA ili ZAMJENA koji podliježu sljedećim uvjetima:

Ako se proizvod koji ste primili pokaže neispravnim ili na neki drugi način loše kvalitete (osim za proizvode s izravnim jamstvom koji su navedeni u nastavku), obavijestite nas što je prije razumno moguće nakon što postanete svjesni nedostatka ili loše kvalitete.

Proizvodi koji se kupuju od Fizičke trgovine se mogu vratiti. Svi artikli podliježu povratu i bit će obrađeni ako su ispunjeni uvjeti.

Uvijek morate vratiti artikle prema uputama za slanje:

Za povrat artikla pošaljite e-poruku korisničkoj službi na info@it-optika.hr kako biste dobili broj odobrenja za povrat robe (RMA). Nakon što primite RMA broj, stavite artikl na sigurno u originalno pakiranje i priložite dokaz o kupnji, a zatim pošaljite svoj povrat na sljedeću adresu: Optika LCL Tomić Attn: Returns RMA # 1.Resnik 78A Zagreb, Hrvatska 10000 Zagreb Hrvatska Povratna dostava troškove ćemo platiti ili nadoknaditi mi.

 

POLITIKA POVRATA NOVCA

Kako biste ispunili uvjete za povrat novca, robu morate vratiti u roku 14 dana od vaše kupnje. Ako je proizvod na bilo koji način oštećen ili ste pokrenuli povrat nakon 14 dana, nećete imati pravo na povrat novca.

  • Proizvod se mora vratiti u originalnom pakiranju
  • Proizvod nije korišten niti oštećen
  • Proizvod mora imati račun ili dokaz o kupnji

Nakon što primimo vaš proizvod, naš tim stručnjaka će ga pregledati i obraditi vaš povrat novca. Novac će biti vraćen na Izvorni način plaćanja koje ste koristili tijekom kupnje.

MJENOVNA POLITIKA

Proizvod se može zamijeniti za drugu veličinu ili varijaciju boje, pod uvjetom da je takva varijacija dostupna. Kupci mogu zamijeniti artikl unutar 14 dana. Razmjene prekoračene 14 dana neće biti obrađen.

Kako biste bili kvalificirani za razmjene, provjerite jesu li ispunjeni sljedeći uvjeti:

  • Proizvod se mora vratiti u originalnom pakiranju
  • Proizvod nije korišten niti oštećen
  • Proizvod mora imati račun ili dokaz o kupnji

Ti si potrebno poslati natrag proizvod za stavku koju treba pregledati i zamijeniti.

Proizvod koji ste zamijenili bit će obrađen Nakon što su artikli primljeni i uvjeti potvrđeni.

Dobivate prava na razmjenu predmeta, Jednom. Pod uvjetom da su ispunjeni svi uvjeti iz Politike zamjene.

.

KAKO POKRENUTI POVRAT

Ako imate zahtjev za povrat, povrat novca ili zamjenu i ako imate dodatna pojašnjenja i pitanja, slobodno nas kontaktirajte putem:

Email adresa: info@lcl-optika.hr

Bit ćete ažurirani za njihov status povrata putem njihovih EMAIL, pod uvjetom da su podaci za kontakt zabilježeni kod nas.

Pravila povrata napisao Verzija2.hr